Roel Praas

Els Cozijnsen

Achtergrondmuziek

Voor achtergrondmuziek bij recepties en diners hebben wij een passend repertoire dat bestaat uit romantisch klassieke muziek, populair klassieke werken en operettefragmenten aangevuld met musicalnummers, en bekende toppers als `Adios Nonino` van Astor Piazolla. Welluidende achtergrondmuziek "voor elk wat wils`. Vraag vrijblijvend een prijsopgave.

FLUTINO - fluit/piano duo

Annemieke de Bruijn – fluit, tel.053-4614257
Els Cozijnsen piano, tel.0546-576638  

Wij zijn beiden professionele musici, die samen een breed repertoire bestrijken, en brengen barok, klassiek, licht klassieke, romantische en populaire muziek ten gehore in een passende ambiance.
Flutino verzorgt met veel passie klassieke concerten maar ook achtergrondmuziek bij diners, high tea en andere bijeenkomsten.
Mocht U belangstelling hebben, neemt U gerust contact met een van ons op. Wij zorgen, in overleg met U, voor een geschikt programma.

Annemieke de Bruijn
studeerde dwarsfluit bij Eugenie van der Grinten en Jorge Caryevschi aan het Zwols conservatorium waar zij in 1983 haar solodiploma haalde. Verder volgde zij masterclasses bij Andras Adorjan in Nice en Konrad Hünteler in Münster. Vanaf 1980 is zij werkzaam aan de Muziekschool Twente.
Zij speelt in het orkest “Accompagnato”en is lid van het Nederlands Fluitorkest.
Zij is dirigente van het in 1999 door haar opgerichte fluitorkest “Fluterie” (https://www.fluterie.nl ).